Stresszoldás KINEZIOLÓGIA eszközeivel

„Ha nem változtatsz az irányon, a végén még oda érkezel, ahova jelenleg tartasz.” Lao-ce

Mit jelent a kineziológia?

A kineziológia görög szóösszetétel, a kinesis mozgást, a logos pedig tudományt jelent. Tehát a test izmainak és a mozgásnak, az izmoknak az elme általi vezérlésének a tanulmányozását jelenti.

A kineziológia olyan készség-, képesség- és személyiségfejlesztő prevenciós jellegű holisztikus módszer, mely hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja öngyógyító mechanizmusát.

A jelen csak a következményt mutatja meg nekünk, az ok a legtöbb esetben elrejtve marad.

Én a Three in One Concept irányzatát tanulom és alkalmazom. Ezt a koncepciót Gqrdon Stokes, Daniel Whiteside és Candace Callaway dolgozta ki. A Three in One segít minket a múlt hatásának megváltoztatásában, a valóban kívánt jövő elérésében.

A kezelés célja a jelenbeli és múltbéli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével. Az energetikai kiegyenlítés testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot eredményez.

Folyamata:

A kezelés elején célzott kérdéseket teszek fel, hogy a problémádat minél jobban körüljárjuk és megértsük. Majd, az izomtesztelés segítségével azonosítom az adott probléma valódi és gyökér-okát. Ez után egyénre szabottan kitesztelem a szükséges korrekciókat, az oldás elemeit.

Amikor izomteszteléssel eljutunk a probléma gyökeréhez, felszínre kerülnek a mélyen rejlő okok. A megfelelő korrekciók alkalmazása során egyrészt a negatív múltbéli eseményekhez fűződő érzelmi töltést semlegesítjük, másrészt pozitív irányba módosítjuk.

Az izomtesztelés azon alapszik, hogy az agyunk eltárol minden információt. De a legtöbb emlékkép, impulzus nem hozzáférhető a tudatunk számára. Ezeket tekintjük tudattalannak. Itt tároljuk pl. a fájdalmas emlékeket, az elfojtott vágyakat. Az izomtesztelés segítségével ezek a rejtett információk könnyedén lehívhatók.

Az izomteszt nem az izmokat vizsgálja, hanem az agyban tárolt információkat. De ezt úgy teszi, hogy megkerüli a tudatos elmét. Azért nagyon megbízható, mert kikerüli a tudatos énünk adta válaszokat.

Az izom tónusa egészen más, ha valami negatív érzés van bennünk – ilyenkor lekapcsol, elernyed. Az izomteszt azt vizsgálja, hogy az illető tudata számára mi igaz és mi hamis. Mi okoz számára stresszt és mi nem

A korregresszió segítségével kiderül, hogy mikor blokkoltunk le egy esemény vagy egy információ folytán. Gyakran magunk sem tudjuk már, de az egykori esemény ma is befolyással van ránk.

Az oldás már a korrekciók alatt elkezdődik. Homlok tarkó tartás közben az érzelmi stresszek feloldódhatnak és aktivizáljuk a test öngyógyító mechanizmusát.

A kineziológiai rendszerekben leggyakrabban használt stresszoldó technika a homlok tarkó tartás. A homlokon és a tarkón található pontoknak a tartása megnyitja a véráramlást, bekapcsolva ezzel a homloklebenyt, és ezáltal újra átgondolhatóvá válnak a különböző traumatikus szituációk.

Házi feladatot is kaphatsz. Azt, hogy indokolt-e hogy kapj otthoni feladatot, és hogy mit és milyen rendszerességgel kell végezned, szintén az izomteszt dönti el.

Általánosságban elmondható, hogy az oldások jó érzést okoznak. Csökken a szorongás és megoldás centrikusabbá válik a gondolkodásuk. Gyakran mély érzelmek szabadulnak fel, nagy súlyú érzelmi terhek kerülnek elengedésre. A kineziológiai kezelés abban az esetben is hatásos, ha nincsenek emlékeid bizonyos eseményekről vagy olyan mélyen eltemetted őket magadban, hogy senkinek nem akarsz beszélni róluk.

Egy alkalom 60-90 percet vesz igénybe.

Amíg tanulok adományokat fogadok

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! Gyere és oldódj!

A kineziológia nem kezel, nem gyógyít betegséget. Az érzelmi stresszt oldja, ami miatt a jelenlegi állapot kialakulhatott. A kineziológiai oldás nem helyettesíti az orvosi kezelést.