MUNAY-KI 13. RÍTUSA

Az anyaméh szeretete, tisztítása

Az Anyaméh Rítusa tulajdonképpen a 10. rítus, elnevezése mégis más.
A Rítus a hold egy év alatt megtett útját, a 13 Hold-ciklust, és az ezzel harmóniában lévő 13 női ciklust jelképezi. Ezt az ősi Hold-erőt használva gyógyítja a női méhet, a nőiességet, a teremtőkészséget.

Anyaméh

A rítus 2014 óta létezik és Marcela Lobos nevéhez fűződik.

 • A rítus segíti a nőiesség megélését, és segíti a teremtés belső képességeit előhívni, ami részben fizikai funkció, részben energetikai lehetőség.
 • A rítus oldja a magzati korban elszenvedett fájdalmakat, félelmeket.
 • A rítus átadásával gyógyítjuk a beavatandót, a beavatandó női felmenőit, valamint magát Földanyát is.

A méh teremtőerőnk középpontja.
Az anyaméh nemcsak magzatot hordhat ki; teremtésre, kreativitásra nemcsak addig képes, amíg a nő biológiai, termékenységi ciklusa aktív, még menopauza után is élő, nem válik terméketlenné, csak átlényegül.

Az anyaméh a női bölcsességünk, kreatív energiáink tárolója, a női energiánk, szexualitásunk központja. Ezzel együtt viszont a legérzékenyebb területünk, ugyanis a legtöbb blokkolt energia itt tárolódik.

A testünk hatalmas mennyiségű blokkolt energiát képes tárolni, amikor az energia felhalmozódik, megjelennek a lelki problémák (szorongás, párkapcsolati nehézségek, depresszió, érzelmekhez való kapcsolódási képtelenség, evési problémák, szégyenérzet, bűntudat, a ”nem vagyok elég jó” érzése, labilitás, stb.) vagy testi tünetek.(pl.: vérzési rendellenesség, orgazmus problémák, libidó hiánya, mióma, ciszta, húgyúti fertőzések, gombás fertőzések, stb.)

Melyek azok a blokkolt energiák, amelyek ezeket a lelki és fizikai problémákat okozzák?
Tudjátok-e, hogy az összes férfi energetikai lenyomata, akivel valaha is szexuális kapcsolatot létesítettünk ott marad a méhünkben?
Ugyanígy minden szexuális bántalmazás, bűntudat, szégyen, amit mi magunk és anyáink, női felmenőink valaha is elszenvedtek; nemcsak a tudatalatti programjainkban van jelen, hanem a méhünkben, petefészkünkben, hüvelyünkben is. Mind ott hordozzák ezek lenyomatait.
Ugyanígy jelen vannak a mi és anyáink vetélései, nehéz szülései, abortuszok fájdalmai és minden olyan szexuális aktus lenyomata, amit kizárólag megfelelésből éltünk meg. Ezekkel a sebekkel éljük a mindennapjainkat.

Létezik egy olyan női vonal, mely megszabadult szenvedéseiktől. Ez a női vonal arra emlékeztet bennünket, hogy:

„A méh szerepe nem a fájdalom és a félelem megőrzése.
A méhnek teremtenie kell és életet adnia.”

Marcela Lobos volt az első, aki 2014 márciusában megkapta ezt a rítust – egy 12 évig tartó „utazás” után, amelyet 2002-ben még el sem tudott képzelni, amikor is volt egy álma, mellyel minden elkezdődött.

“A méh szerepe nem a fájdalom és a félelem megőrzése.
A méhnek teremtenie kell és életet adnia.”

Kedves Hölgyek,

Nagyon hálás vagyok mindannyitoknak, akik megkapták a Méh Rítusát, és nagyon hálás vagyok azoknak is, akik meg akarják osztani azt más nőkkel is. 

Az Omega, a Miami és a Joshua Tree-i események után, teljes mértékben a sajátomnak érzem azt a feladatot, hogy ezt a rítust átadjam a világnak.
Most már, ez minden olyan nőhöz tartozik, aki nyitott a befogadásra, és azokhoz a férfiakhoz is, akik elengedhetetlennek tartják a gyógyulásukhoz.
Most azzal tartozom a női vonalnak, hogy ezt az áldást eljuttassam a világ négy sarkába, így gyógyulást hozva a Földünk számára.
És most, ez a vonal te is vagy éppen annyira, mint én. Olyan nőkké válunk, akik megszabadultak a szenvedéstől.
Kövesd ezt a rítust egészen addig, amíg a méhedben nincs több félelem vagy fájdalom.

Szeretettel,
Marcela Lobos

2 hozzászólás “MUNAY-KI 13. RÍTUSA” bejegyzéshez

 1. Kedves Adél!

  Kerestelek emailben, hogy jelezzem neked az én tulajdonomban lévő fényképpel (festmény részlet képével) hirdeted az ANYMÉH Rítus workshopodat. Ez asaját alkotásom, és nagyon rosszul érint, hogy más használja. Feltételezem, hogy jóhiszeműen töltötted le a képet, nem is gondolva erre.

  Emailben kértem, hogy vedd le ezt a képet, ne használd, már csak azért sem, mert nagyon hasonló témában tartok én is női workshopokat már évek óta. https://www.noiteremtoero.hu/

  Semmi választ, reakciót nem kaptam erre a megkeresésre tőled. Remélem ez csak valami félreértés, ezért kérlek itt is, hogy vedd le a képet a honlapodról, vagy a pintrest oldalamról linkeld, be ahol látszik, hogy hozzám tratozik a kép. https://hu.pinterest.com/boglarkakomlosi/_created/

  Előre is köszönöm a közreműködésedet.
  Remélve, hogy nem kell az ügyvéd férjemet mozgásba lendítenem ez ügyben.
  Kérlek, hogy jelezz vissza nekem az info@noiteremtoero.hu emailcímen.
  Köszönöm

  1. Köszönöm a jelzésed, máris törlöm
   Elnézést a kellemetlenségért.
   További sok sikert
   Csodás napot
   Adél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük